Desapareixen 5 persones en un submarí de camí al Titanic

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 06:00
 Diumenge cinc persones anaven a bord d'un submarí per anar a veure les restes del Titanic, dos dies més tard continuen desapareguts.

Les autoritats dels Estats Units i el Canadà els estan buscant amb urgència, ja que el submergible només tindrà oxigen durant un màxim de 96 hores. Actualment, s'estan realitzant operacions de recerca en la província canadenca de Terranova, en un lloc profund i aïllat. En un esforç per trobar el submarí al més aviat possible, la Guàrdia Costanera està utilitzant tots els seus recursos, inclòs un vehicle operat per control remot que pot submergir-se a una profunditat de 6.000 metres.


La desaparició del "Titan" i el destí dels qui anaven a bord continuen sent un misteri. Malgrat comptar amb tecnologia de punta i estar dissenyat per sortir a la superfície automàticament en cas de mal funcionament, no ho ha fet. Actualment, hi ha dues hipòtesis sobre la taula: el submarí ha quedat enganxat en una xarxa de pesca o, fins i tot, dins el propi Titanic.

Les expedicions turístiques submergibles d'immersió profunda són una cosa per la qual OceanGate Expeditions és ben conegut. En aquesta ocasió, l'empresa va oferir un viatge de vuit dies i set nits amb un cost de $250.000 (228. 534 euros) per persona per a visitar l'il·lustre naufragi del Titanic. El "Titan", fet de titani i fibra de carboni, té una finestra de visualització d'última generació per a explorar les profunditats de l'oceà, així com tecnologia de punta amb un bon sistema de comunicació, el qual també ha fallat. Encara existeix la possibilitat de trobar i salvar a les persones a bord, però cada vegada és més urgent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: