Logotip de Adolescents.cat

T'agradaria passar una nit a la casa de la Barbie gratis? Ara és possible!

per Redacció, el 30 de juny de 2023 a les 06:00
L'esperada pel·lícula "Barbie" arribarà als cinemes el 21 de juliol amb Margot Robbie i Ryan Gosling com a protagonistes d'una història que ens transportarà al món de les conegudes nines.

Els fanàtics van quedar sorpresos per la impressionant posada en escena produïda per Greta Gerwig i l'equip de producció des que es van llançar els primers avanços de la pel·lícula. Van crear un món de tons rosa fúcsia on els tobogans reemplacen a les escales i no hi ha parets a la vista, inspirant-se en el modernisme de Palm Springs. Gerwig va dir, "volia capturar la diversió ridícula de les cases de somni de Barbie".

L'actriu ens guia a través de la Barbie Dreamhouse mentre revela tots els secrets darrere d'escena. 





T'agradaria allotjar-te a una casa com aquesta?


L'any 2019 Airbnb va oferir la possibilitat d'allotjar-se per 60 dòlars la nit a la casa Dreamhouse de la Barbie, ubicada a Malibú, California. Ara, quatre anys més tard, es torna a brindar aquesta possibilitat de manera gratuïta, però només en una nova secció de la casa, remodelada i adaptada per en Ken.

En aquesta nova secció es pot trobar elements i activitats del personatge com, per exemple, un estable amb cavalls i instal·lacions per fer esport. Les persones que decideixin fer aquesta estança podran passejar pel vestidor d'en Ken, aprendre uns passos de ball a la seva pista de discoteca, relaxar-se a la piscina i endur-se un joc de taules de surf.




"Mentre la nina preferida de tots fa el seu debut en una pel·lícula de live-action a BARBIE, Ken (interpretat per Ryan Gosling) lliura les claus i organitza una estada d'una nit a la recentment renovada i icònica Casa d'Ensomni Malibú", anuncien des d'Airbnb.

"Ubicada a l'assolellat Malibú, la mansió davant del mar ofereix vistes panoràmiques i serveix com a teló de fons perfecte per al paradís plàstic de Ken. Els fanàtics podran sol·licitar reservar l'habitació de Ken a la Casa d'Ensomni Malibú per a dues estades individuals nit per a fins a dos hostes cadascuna el 21 de juliol i el 22 de juliol de 2023. Totes les estades seran gratuïtes, perquè Ken no va saber com posar preu a la Casa de Somni Malibú de Barbie, després de tot, això de la Ken és la platja, no les matemàtiques!", expliquen a l'anunci.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: