La María Pombo i en Pablo Castellano ja són pares de la seva segona filla

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 06:00
La María Pombo i en Pablo Castellano són oficialment pares de la seva segona filla Vega!

La petita havia de nèixer el 16 de juliol, però el part s'ha avançat unes setmanes. Tot i això, tots dos estan molt contents de poder tenir per fi la seva filla entre braços. "L'imprevist més bonic de la nostra vida", deia en Pablo a través d'una story on es podia observar ell agafant la mà de la María a una habitació d'hospital.

 

Poques hores més tard, en Pablo confirmava el naixement de la seva filla amb una foto de les seves mans. "La Meri va trencar aigües de matinada i la Vega va acabar naixent ahir a les 15:45", començava dient.


"Va ser un part una mica complicat i, tot i que totes dues estan bé, la Meri s'està recuperant de la cesària i algun efecte secundari de la medicació. La Vega és petiteta i s'està adaptant al nou món a poc a poc. Gràcies pels vostres missatges", acabava.
 

Així doncs, ja són un més a la família i en Martín, el primer fill de la influencer, s'ha convertit en el germà gran.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: