Un tiktoker va al restaurant més ràpid del món i aquesta és la seva reacció

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
El tiktoker Mike_Styles ha visitat el restaurant Karne Garibaldi, conegut per ser el més ràpid del món.

En el vídeo es pot veure com ell i la seva parella demanen el que volen menjar i el cambrer s'ho apunta a un iPad. En uns 15 segons tots dos tenen el plat a taula. En Mike, sorprès, li pregunta al cambrer: "Però no se suposa que un ha d'anar allà a darrere i t'ho porten?"... "És impossible! Està calent això?", deia de broma.

 
@marc_stylee Ig: marc_stylee 😎 #españolenmexico #guadalajara #restaurantemexicano #marcstyleenmexico #marcstyle #restaurantegaribaldi ♬ sonido original - Marc Style

I és que el restaurant és famós per portar els plats en 13,5 segons. Una cosa que agrada molt, sobretot a la gent impacient.


El vídeo ja compta amb més de 190 mil likes i milers de comentaris intentant descobrir com poden ser tan ràpids. "Clar mentre fas la comanda el ja ho ha enviat a través de la tauleta, però et va donant conversa i explicant històries i tal i ja han passat com 5 minuts", deia un usuari.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: