On pots trobar petards respectuosos amb les mascotes?

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 06:00
Barcelona disposa d'una caseta de petards de Sant Joan on només se'n venen de mitja i baixa sonoritat. La idea és oferir una pirotècnia "inclusiva" i "sostenible", respectuosa amb les mascotes i amb totes aquelles persones que s'espanten amb sons forts, com infants i gent gran.

La caseta es troba a la plaça Molina, al barri de Sant Gervasi, i forma part de l'empresa Traca. La iniciativa es va dur a terme per primer cop l'any passat, a Terrassa, i aquest any s'ha portat a la gran ciutat perquè tothom pugui aconseguir aquests petards.


Els petards que es poden trobar en aquesta tenda van des de les clàssiques piules, bombetes, alls o gira-sols, fins a avions, fonts de colors o coets amb sorpresa inclosa.

A més, la tenda ofereix tríptics amb informació adreçada als propietaris de mascotes per ajudar-los a gaudir el màxim possible d'aquesta revetlla.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: