Processen a aquesta actriu per lesionar a una policia

per Redacció, el 23 de juny de 2023 a les 06:00
Quan la Policia Local de Sevilla va detenir a Maria León l'1 d'octubre de l'any passat, aquesta va presentar una denúncia contra els agents. La qual va ser arxivada per la justícia. En canvi, van obrir una investigació i denuncia contra l'actriu per atemptat contra l'autoritat i lesions a una policia.

Els informes policials i el testimoni dels agents durant la recerca judicial van servir de base per a la decisió del tribunal de processar a Maria León. El dia dels fets, León va ser detinguda per la policia al voltant de les cinc del matí sota sospita d'haver agredit presumptament a un agent, càrrec que l'actriu ha desmentit al llarg de la recerca.


Segons el comunicat policial, els agents van veure a un ciclista anant per la via pública amb una copa de vidre. Van decidir parar-lo i fer-li una prova d'alcoholèmia, la qual va sortir positiva.

Mentre això passava un grup de persones es van apropar a molestar els agents, entre els quals es trobava l'actriu. Van començar a gravar com els policies feien la prova d'alcoholèmia i León va començar a insultar/riure's dels agents, fet que va fer que li hi demanessin el DNI per posar-li una infracció administrativa.


Els agents van donar instruccions a l'actriu perquè pugés al cotxe patrulla i la conduïssin a la comissaria perquè no portava amb ella el document. Va ser en aquell moment quan diverses persones van envoltar el cotxe de policia i, segons els informes, una d'elles va obrir la porta perquè León pogués sortir del vehicle, l'agent que la va detenir va ser colpejat per l'actriu.

Després de la detenció de l'actriu, l'Associació Pro Drets Humans d'Andalusia va presentar una queixa al defensor del poble a la Secretaria d'Estat de Seguretat i a l'Ajuntament de Sevilla al·legant irregularitats com no respectar la seva presumpció d'innocència en una comunicació o portar-la a la comissaria per no portar amb ella el seu document d'identitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: