El secret que s'amaga darrere el tràiler de "You" 5

per Redacció, el 4 de juliol de 2023 a les 06:00
El final de la quarta temporada de "You" va deixar enganxats als espectadors i amb moltes preguntes. En aquest article us desvelem un missatge ocult que es va entreveure en un avançament en l'esdeveniment Tudum al Brasil de Netflix, generant encara més nervis per saber com continua la història.

En aquesta cinquena temporada el protagonista visitarà Nova York una vegada més amb Kate al seu costat. A més, Penn Badgley va suggerir que una figura important del seu passat podria tornar, la qual cosa va generar especulacions entre els fanàtics.


No obstant això, el missatge més intrigant es lliura al final del clip quan Penn Badgley diu: "Ens veiem a Mooney's", fent referència a la llibreria en la qual Joe va treballar en la primera temporada. D'acord amb aquesta afirmació, Joe podria heretar Mooney's després que mori el Sr. Ivan Mooney.

Sabem que pel Joe convertir-se en llibreter era un dels seus grans somnis i aquesta elecció podria acabar un cicle en la seva vida. Encara que pot semblar un moviment arriscat exposar-se a persones del seu passat, és probable que en aquesta trama es trobi la solució a aquest episodi més recent de la sèrie.


Encara no s'ha anunciat oficialment la data del debut de la temporada 5, però sí que han llançat el tràiler. Veus alguna pista més?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: