Rosalía incendia Instagram amb el seu últim post

per Redacció, el 22 de juny de 2023 a les 06:00
El món està sorprès per la foto que ha publicat Rosalia en el seu Instagram, on mostra el seu nou color de cabell i sense roba.

La gent estava revolucionada amb la imatge feta mentre es despullava quan filmava el seu vídeo musical més recent, "Tuya". En la foto apareix ocultant els seus pits amb els braços i el telèfon mòbil de manera deliberada. La publicació va acumular més de 2.5 milions de m'agrada i milers de comentaris en menys de 10 hores.


Diversos famosos han deixat el seu comentari en aquest post, com Kourtney Kardashian comentant "Slide 8"

La col·lecció d'imatges de Rosalia mostren la filmació del seu videoclip en la capital de Tòquio amb diverses escenes d'aquest procés. La cantant va decidir tallar-se el cabell i tenyir-se el cabell d'un color vermellós per a aquesta ocasió tan especial. També és possible que hagi utilitzat una perruca o canviant la seva aparença breument.


No és la primera vegada que Rosalia mostrar el seu costat més sensual en les seves publicacions. En el passat, ha publicat fotos de si mateixa en llenceria enlluernadora, enfront d'un mirall i fins i tot en topless en el cartell d'un dels seus pròxims concerts. La intèrpret manté als seus seguidors en suspens i es manté com una de les figures més importants de la música contemporània.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: