T'agradaria dedicar-te al món de la gastronomia? Aquest Grau Propi és per a tu!

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 06:00
T'agrada el món de la gastronomia, però el teu interès va més enllà de la cuina? T'apassiona l'alimentació, la creació i la innovació?


El Grau Propi en Direcció i Gestió Gastronòmica de Barcelona Culinary Hub t’aportarà tot el que necessites per a formar-te com a professional capaç de gestionar negocis i empreses del sector gastronòmic i alimentari amb una visió integral.


El sector de la gastronomia està canviant perquè han sorgit nous hàbits alimentaris com el veganisme o el vegetarianisme; s'ha digitalitzat amb l'aparició del delivery; i, a més, cada vegada es necessiten més coneixements en màrqueting i comunicació per crear una imatge de negoci potent.


En l'actualitat, aquestes noves realitats socials en matèria d'alimentació i gastronomia busquen nous perfils professionals molt més formats i actualitzats, amb competències en la gestió i desenvolupament empresarial. El Grau Propi en Direcció i Gestió Gastronòmica aporta tots aquests coneixements i dona una visió 360º del sector per assolir una posició diferencial en el futur.



Barcelona Culinary Hub és l'Escola Superior de Gastronomia amb visió de negoci aplicada a la restauració referent a la ciutat de Barcelona. És centre adscrit a la Universitat de Barcelona i està lligat a la ciutat, a la seva innovació, sostenibilitat, al món actual i a les tendències.


Tota la informació a la web de Barcelona Culinary Hub.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: