Jenna Ortega confessa que les xarxes socials afecten la seva salut mental

per Redacció, el 1 de juliol de 2023 a les 06:00
Les xarxes socials poden arribar a ser molt tòxiques. Tant que a vegades preferiries no tenir-ne. Però, què passa si la teva feina t'obliga a estar present a les xarxes?

Això és el que li passa a l'actriu Jenna Ortega, protagonista de la sèrie Miércoles. Ella explicava a Variety que "quan era més jove ens duien a classes de comunicació: Disney 101 o alguna cosa així. Va ser una experiència lletja. Ens deien: 'posareu posts tres cops al dia. Així és com aconseguiu i capteu seguidors i promocioneu la nostra sèrie'".


"Entraves en un càsting o a una reunió i et preguntaven quants seguidors tens", confessava l'actriu. I és que en el món del cinema, es busca el màxim rendiment possible i, si veuen que no tens gaire moviment a Instagram o pocs followers, ja no els interesses.

L'actriu també parla sobre el mal que li fan les xarxes socials a la seva salut psicològica i emocional. "Les xarxes socials, el que fan a la gent de la nostra edat, és un joc competitiu i de comparació, influeixen en la mentalitat popular, manipulen", deia a una entrevista amb Fanning.


A més, admetia que no se sent còmode a les xarxes. "Després de la sèrie em posa nerviosa compartir o dir alguna cosa sobre el que sigui, o ser jo mateixa". A ella li agradaria preservar la seva intimitat, però no pot perquè als càstings li demanen que sigui coneguda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: