Logotip de Adolescents.cat

Bizarrap i Rauw Alejandro s'uneixen per crear la cançó de l'estiu: així és com sona

per Redacció, el 22 de juny de 2023 a les 06:00
Superar la BZRP Music Sessions #53 amb la Shakira és molt difícil, però la nova col·laboració del DJ ho podria aconseguir.

Els fans han quedat bocabadats en descobrir que la BZRP Music Sessions #56 és en col·laboració amb en Rauw Alejandro! Tot apunta que el seu tema es pot convertir en la cançó de l'estiu que sonarà a totes les festes majors i discoteques.




Per promocionar el tema, es va preparar una càmera oculta a la botiga Berskha del carrer Preciados de Madrid. Unes poques persones van poder escoltar la meitat del tema en exclusiva i també van poder saludar personalment a en Bizarrap, que els anava informant de què podrien escoltar el tema dimecres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)


Al videoclip podem veure a en Rauw a l'estudi de Bizarrap amb un casc de moto al cap, fent una referència a la seva estimada Rosalía. I és que el cantant es troba en un moment molt dolç de la seva vida. On no només està tenint molt èxit en la música, sinó que també està a l'espera de què se celebri el seu casament amb la Rosalía.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: