Posen a la venda aquest curiós article de bany utilitzat per la Beyoncé

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 06:00
Avui dia es poden comprar coses molt estranyes a Internet i una d'elles és un bidet utilitzat per la Beyoncé. Segons han explicat diversos mitjans, aquest pertanyia a la luxosa mansió on va residir amb el seu marit Jay Z durant un any i ara està a la venda en el lloc web de subhastes en línia eBay.

L'any 2015, la parella va llogar per primera vegada una mansió a Los Angeles, a l'exclusiu veïnat Holmby Hills de Califòrnia. Al cap d'un any, el seu contracte d'arrendament va acabar i el propietari va prendre la decisió de vendre la casa a uns nous propietaris amb la intenció de remodelar-la per complet.


Els nous propietaris van vendre diversos articles utilitzats per la parella a l'empresa Architectural Salvage LA Eric's, que es dedica a salvar mobles i articles decoratius. Van ser ells qui van decidir posar a la venda el bidet, llums exteriors, llums de paret, portes d'estil francès i el marc de metall d'una porta arquejada, entre altres articles.

Les llums d'exteriors, són l'objecte més econòmic, per un preu de $899. En canvi, el cost del bidet ha augmentat lleugerament perquè Beyoncé podria haver-lo utilitzat. Actualment, es troba disponible per $2,400, un preu que moltes persones estan disposades a pagar. Ja ho saps, si t'interessa el podràs trobar a eBay!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: