Logotip de Adolescents.cat

Es confirma la mort dels cinc desapareguts en un submarí

per Redacció, el 23 de juny de 2023 a les 06:00
El passat diumenge 5 persones van decidir pujar a un submarí que no estava homologat per anar a veure les restes del Titanic. El viatge els va costar 230.000 euros a cadascú i van firmar un document on acceptaven el risc de morir.

Van desaparèixer poc temps després d'endinsar-se en l'aventura i els especialistes estudiaven la possibilitat que s'haguessin quedat encallats entre les restes. Ahir, dijous, la Marina estatunidenca va detectar el so d'una implosió submarina que probablement provenia del submarí Titán. A més, un robot francès en va trobar les seves restes.


La implosió va ser resultat d'una pèrdua de pressió i va causar la mort de tots els passatgers. A més, davant la gravetat dels fets, es descarta per complet la possibilitat de trobar els cadàvers.
 
Ocean Gate, la companyia creadora del submarí, s'ha pronunciat i ha dit: "Els nostres cors estan amb aquestes cinc ànimes i cada membre de la seva família durant aquest tràgic moment. Lamentem la pèrdua de vides i l'alegria que van portar a tots els qui els coneixien. Aquest moment és molt trist per tota la comunitat d'exploradors i per cada un dels familiars dels perduts en el mar".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: