La Laura Escanes respon als rumors sobre la seva ruptura amb l'Álvaro de Luna

per Redacció, el 23 de juny de 2023 a les 06:00
Feia dies que la Laura Escanes no publicava res amb l'Álvaro de Luna i moltes persones van suposar que ja no estaven junts. Els rumors es van començar a estendre ràpidament, però la influencer ha decidit posar-hi punt final.

A través d'un "preguntes i respostes" del seu Instagram, ha compartit una fotografia d'ells dos del dia que, suposadament, la Laura va anar a Madrid i no es va veure amb l'Álvaro. "Contents? Del dia que suposadament no ens havíem vist a Madrid", responia la influencer.


 

I és que la influencer ha estat molt ocupada gravant el programa de La Travessa per TV3, del qual és presentadora. És per això que, responent a una altra pregunta on li demanaven que expliqués què ha passat, no s'ha pogut veure tant amb l'Álvaro aquests dies.


"Passa que els dos estem en un moment professional boníssim i això a vegades implica coincidir menys. Passa que quan ens hem vist, no ens hem fet fotos o no les hem compartit a les xarxes. Passa que cada un decideix què publicar i què no... tot i que sembli mentida... i a vegades els titulars que hem llegit fan que tinguem menys ganes de publicar res", començava dient.

I afegia: "Entenc que en el moment en què es fa pública una relació hi ha interès a saber coses, però de veritat... a vegades gaudir les coses sense més i sense publicar-les és molt necessari. A vegades em costa publicar per aquestes coses, no vull sentir aquesta pressió".
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: