Les primeres declaracions de la María Pombo després del part

per Redacció, el 23 de juny de 2023 a les 06:00
El naixement de la Vega, la segona filla de la María Pombo, s'ha avançat unes setmanes. El part ha sigut una mica complicat i s'ha hagut de realitzar cesària, però la influencer ja està a casa.

En sortir de l'hospital, ella i en Pablo Castellano es van trobar amb la premsa i es van parar a donar unes primeres declaracions. "Estic una mica cansada. Estic desitjant arribar ja a casa i veure a en Martín", va començar dient la influencer


Pel que fa a la Vega, va assegurar que està molt bé, que "no ha necessitat nounats ni res. Ha estat fenomenal amb nosaltres al quarto i engreixant-se cada dia". A més, sembla que s'està portant molt bé i que, de moment, no els està donant gaire feina.


En Pablo Castellano afirmava que ell està bé. "Veig a la nena i molt content. La meva princesa. Ara ja que la cuidi en Martín també", deia. 

 
@revista_hola Las palabras de #MariaPombo y #PabloCastellano ♬ sonido original - Revista ¡HOLA!

Hores més tard, la María Pombo va compartir un tiktok plorant i deia: "Ningú et parla d'una post cesària". Mostrant que no tot és tan bonic com sembla i que no es troba del tot bé.
 
@mariapombo 🎢🎢🎢 #Postparto #cesarea ♬ suono originale - nebula <3

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: