Aquesta coneguda influencer ha estat detinguda per abús sexual

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 06:00
Ahir, diumenge 25 de juny, la tiktoker Maeb va ser detinguda a Roquetas de Mar, Almeria, per abusar d'una amiga seva.

La influencer, que compta amb més de 45.000 seguidors a TikTok, va aprofitar el moment en què la seva amiga dormia per fer-li diversos tocaments i petons. Ho va gravar en vídeo i ho va compartir a les seves xarxes socials.

 
@lamaabecitaaaa #maeb #parati #foryou #viral #xyzbca #acoso #sheila #amor #tv ♬ sonido original - 🤭

La víctima, en el seu manifest, va posar en coneixement a la Guàrdia Civil que estava dormint a casa de la Maeb i que quan es va despertar i va veure que li estava realitzant tocaments, va marxar corrent. Més tard, va rebre insults i amenaces per part de la influencer a través de missatgeria telefònica.


La Guàrdia Civil va verificar que els vídeos van ser publicats a diverses xarxes socials i la van detenir, ja que comptava amb antecedents i denúncies prèvies per assetjament.

Qui és Maeb?


La influencer és coneguda pels seus directes de TikTok i per enfrontar-se als seus haters i a les crítiques que rep sobre el seu aspecte físic i els seus hàbits alimentaris. A més, té diversos perfils creats, ja que en té molts de censurats i és l'única manera de seguir a la plataforma.
 
@mabecita66 Directo de la Maeb!! #directomaeb #endirecto #embarazo #maebcita #maeb #tiktok #foryou #parati #fypシ #mabecitaroquetera #reinadetiktok ♬ sonido original - Directo.mabecita

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: