Detenen de nou a Naim Darrechi a la Ciutat de Mèxic

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 06:00
El conegut tiktoker Naim Darrechi ha estat detingut a l'aeroport de la Ciutat de Mèxic després de tenir un altercat físic amb els mitjans de comunicació.

Els periodistes es trobaven a l'aeroport esperant a l'influencer i la seva novia, Yeri Mua, per preguntar-los per la seva relació. Quan es van apropar a la parella, en Naim els va començar a amenaçar amb escopir-los si no marxaven. Finalment, els va acabar atacant físicament amb puntades, insults i escopinades. A més, va colpejar les càmeres.


El tiktoker es va excusar dient que tot això ho va fer per defensar a la seva parella perquè està embarassada. Els reporters, però, en cap moment van tocar a la Yeri Mua i, de fet, ella es va mostrar agradable en tot moment i va intentar respondre algunes preguntes.


 

L'agressió a Naim Darrechi va ser descrita com un acte increïblement violent per Daniel Aguilar, un dels reporters presents en el moment de l'incident. "Va començar a manotejar els micròfons, fins i tot ens va escopir, es va posar molt agressiu i va començar l'agressió física", va explicar.

La policia auxiliar va haver d'intervenir i va detenir a Darrechi a les portes de l'aeroport per abordar a la premsa i després va ser portat a la fiscalia d'Iztacalco. Malgrat estar detingut, Naim Darrechi ha publicat una foto del seu gos a Instagram assegurant que tot està bé i que l'estan cuidant com a un bebè. Això suggereix que pot romandre sota custòdia.

Aquest incident ha deslligat una discussió sobre com tractar als mitjans amb respecte i com els influencers han de manejar la seva notorietat i comportament públic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: