Es perden 38 exàmens de la selectivitat i els afectats els han de repetir

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 06:00
La Universitat de Còrdova s'ha vist obligada a repetir part de la selectivitat després de perdre 38 exàmens: 34 de matemàtiques i 4 de grec.

Els alumnes afectats van rebre una trucada on se'ls citava per repetir l'examen l'endemà a les 14.00 hores. Aquest fet els va indignar molt, ja que ja estaven de vacances i van haver de repassar una vegada més el temari en menys de 24 hores.


El vicerector de la universitat va assegurar que la pèrdua es va deure a un error humà i es va disculpar. Tot i això, l'UCO ha obert una investigació per aclarir què ha passat i determinat en quin moment es van perdre els exàmens. A més, s'ha posat "a disposició de les famílies per atendre qualsevol reclamació sobre el que ha passat".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: