El veritable motiu del possible divorci entre el Príncep Harry i la Meghan Markle

per Redacció, el 27 de juny de 2023 a les 06:00
La premsa britànica ha afirmat que la Meghan Markle i el Príncep Harry podrien estar a punt de divorciar-se.

Els rumors van començar fa uns mesos quan la parella va fer 5 anys de casats i no ho van celebrar. A més, poc després es va fer viral un vídeo on la Meghan es nega a fer-li un petó al príncep en una "kiss cam" durant un partit de la NBA.


Segons han indicat diversos mitjans, fa temps que la parella fa vida per separat. Les males llengües també diuen que la Meghan s'està cansant d'en Harry perquè ell troba molt a faltar a la seva família.

Així doncs, tot apunta que el motiu del possible divorci és que en Harry vol recuperar la seva vida anterior i l'única manera d'aconseguir-ho és separant-se de la Meghan.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: