Naim Darrechi explica com és passar tres dies a la presó

per Redacció, el 27 de juny de 2023 a les 06:00
En Naim Darrechi va ser detingut el passat 23 de juny per agredir a uns periodistes a l'aeroport amb puntades, insults i escopinades. Ara, el tiktoker ja està en llibertat i ha explicat com ha viscut aquests tres dies tancat a la presó.

"No he tingut mòbil fins ara. Acabo de sortir de la presó, he estat tres dies, em van despullar, tot, em van fer fer una esquat, cagàvem tots al mateix lloc... Un descontrol, una experiència inoblidable, això sense dubte", ha dit a través de les xarxes socials.


També ha aprofitat per demanar disculpes pel comportament que va tenir. "La veritat és que sí, aquests reporters són molt pesats, ningú els va demanar una entrevista, la meva novia arribava tard al vol i realment vaig actuar d'una manera agressiva i no heu d'actuar així, heu d'intentar actuar de manera assertiva, dir les coses, però sense arribar a la violència i jo em vaig excedir. Ja he pagat el que havia de pagar, les càmeres i les coses que vaig trencar i ja m'han donat la llibertat".

Segons ha confessat, han estat uns dies durs: "Tinc aquí la barba de no haver-me afaitat aquests dies, la mateixa roba que portava, les sabates les porto sense cordons... Però bé, la vida és així, no cal ofegar-se en un got d'aigua, cal intentar treure el costat bo de totes les coses, fins i tot de les coses dolentes que ens passen".


El que més ha impactat és que ha compartit cel·la amb sis homes més i només tenien un vàter sense aigua. "No anava l'aigua. Tu li donaves i no anava l'aigua, llavor allà s'anava acumulant tota la merda, menjàvem olorant pipi i caca. Jo pensava que no podria cagar allà amb gent mirant-me, però hi va haver un moment en què no aguantava més, vaig esperar que tothom s'adormís i jo també vaig posar allà el meu regalet, la veritat; però no vegis quina experiència més traumàtica".

Dormir tampoc va ser fàcil. Va utilitzar les seves sabates com a coixí i es va protegir dels mosquits amb la roba que duia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: