T'agrada la lectura? Aquest pla t'encantarà!

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Si t'agrada la lectura, no et pots perdre la IV Jornada de Joves Lectors que se celebra aquest dissabte 1 de juliol a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra de Sant Andreu a Barcelona.

Aquest 2023 es parlarà sobre manga i literatura romàntica, dos dels gèneres més consumits actualment. A més, se sortejaran molts llibres gratis i hi haurà ponents convidats com Judith Espígol, Oriol Estrada, Adrià Aguacil i Marian Company, entre d'altres!

La trobada és totalment gratuïta i pots triar entre anar a la sessió de matí, de tarda o tot el dia! Això sí, cal inscriure's prèviament aquí.

 


Aquesta jornada ha estat organitzada per l’Associació de Joves Lectors Catalans, una entitat sense ànim de lucre formada per joves amb ganes de fomentar la lectura i idear activitats per a joves. Els trobaràs a les xarxes socials com a @somAJLC.

Pots veure tota la informació aquí.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: