Una influencer perd la vida en un campament intentant aprimar-se

per Redacció, el 27 de juny de 2023 a les 06:00
Cuihua, una influencer de 21 anys, va perdre la vida en un campament centrat en la pèrdua de pes mentre intentava aconseguir la seva meta de "perdre 100 kg".

La influencer pesava 156 quilograms i havia passat mesos actualitzant als seus seguidors sobre el procés que estava seguint per a la seva transformació física. Segons els informes, no havia menjat molt des que es va fer coneguda en línia i havia perdut més de 20 kg en els últims dos mesos.


Amb les desenes de milers de seguidors i patrocinis de publicitat, Cuihua va poder pagar el seu entrenament. No obstant això, el 26 de maig va fer un post a les xarxes socials parlant sobre el seu malestar. Poc més tard va ser traslladada a l'hospital i va morir l'endemà. Encara es desconeix què va causar específicament la seva mort i com va afectar el temps que va romandre en el campament.

Esperem que aquest tràgic incident serveixi com un recordatori dels perills d'anar als extrems en la cerca de la perfecció física. És crucial tenir en compte que tots som especials i bonics a la nostra manera, i que la salut i el benestar sempre han d'anar per davant del físic.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: