Aquest famós artista es veu obligat a suspendre la seva gira

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Lewis Capaldi ha hagut de suspendre la seva gira a causa de la síndrome de Tourette. El cantant ja havia patit algun episodi durant els seus concerts, però el que va viure el cap de setmana passat l'ha fet prendre la decisió d'abandonar els escenaris durant un temps.

El vídeo de l'emotiu moment en què l'artista no pot seguir cantant ha fet la volta al món. Va ser durant la cançó "Someone you loved" al festival internacional de música Glastonbury i els seus fans van seguir interpretant el tema malgrat el seu silenci.

 
Finalment, Lewis Capadi ha compartit a les seves xarxes socials la decisió de suspendre la gira: "El fet que el que diré a continuació no serà una sorpresa no ho fa més fàcil d'escriure, però em sap molt de greu fer-vos saber que em prendre un descans del tour pel futur vinent".


"Abans solia ser capaç de gaudir de cada segon dels shows com aquests i esperava que tres setmanes poguessin ajudar-me a solucionar-ho. Però la veritat és que encara estic aprenent a adaptar l'impacte la meva Tourette i el dissabte es va fer evident que necessito més temps per posar en ordre la meva salut tant física com mental, de manera que pugui fer el que tant m'agrada durant moltíssim més temps", ha confessat.

 


També ha aprofitat per donar les gràcies a la seva "meravellosa família, amics, equip, professionals mèdics i tots vosaltres, que heu estat un suport increïble a cada pas d'aquest procés, en els bons moments i encara més durant l'últim any en què he necessitat el vostre suport més que mai".

I ha acabat demanant perdó a totes aquelles persones que tenien previst anar a un dels seus concerts abans que acabi l'any.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: