Una noia es despulla en mig d'un avió i mossega a les autoritats

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Els passatgers del vol entre la ciutat de Stravropol i Moscú van viure una de les situacions més surrealistes de les seves vides.

Segons han explicat diversos mitjans, una passatgera de 27 anys va aixecar-se pocs minuts abans que l'avió s'enlairés i va començar a despullar-se. La tripulació es va apropar per demanar-li que, si us plau, tornés al seu seient, i ella va reaccionar cridant i donant cops.


Davant la seva reacció, l'equip es va espantar i el pilot va avisar que, finalment, no enlairaria. Seguidament, dos agents van entrar a l'avió per evacuar a la dona i cobrir-la amb una manta, però ella es va defensar a mossegades i esgarrapades. Un d'ells va haver de ser revisat pel personal mèdic per les ferides que li havia causat.

Finalment, la dona va ser traslladada a un hospital psiquiàtric de la zona anomenat Taukirchen. Segons les declaracions de la jove davant de la policia, es va treure la roba perquè feia massa calor dins l'avió, però va ser acusada de resistència contra l'autoritat amb agressions físiques i lesions corporals.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: