Twitter explota després de saber el que Quevedo demana per un concert

per Redacció, el 29 de juny de 2023 a les 06:00
Fa uns dies, un usuari de Twitter va publicar les ofertes que ha rebut el consistori vigatà per incloure-les a la seva programació musical d'estiu.
 
Entre els artistes hi trobem alguns de molt coneguts com Juan Magan, Luis Fonsi o Quevedo, entre d'altres. Les respostes no s'han fet esperar i és que moltes persones han trobat que la tarifa que demana Quevedo és massa elevada.


El cantant espanyol ha sol·licitat una tarifa superior als 500.000 € per a actuar a Vigo. Després de consolidar-se com un dels artistes més destacats de l'actualitat, amb una carrera en ascens i milions de fans a tot el món. Té programades actuacions fins a octubre i té intenció de participar aquest estiu en diversos festivals d'Espanya.

Per part seva, David Guetta ha demanat gairebé un milió d'euros, una xifra que tampoc ha passat desapercebuda.

I una altra xifra que sorprèn és la de les Tanxungueiras, ja que aquestes demanen més diners que Juan Magan, un artista molt més conegut que elles i amb una trajectòria molt més llarga.

Una altra usuària a Twitter ha optat per fer públics el suposat pressupost que va rebre el consistori vigatà l'any passat:
 
Tu què en penses?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: