Quants diners té aquesta famosa actriu de Friends?

per Redacció, el 28 de juliol de 2023 a les 10:00
Jennifer Aniston es va fer molt coneguda per interpretar el paper de Rachel a la sèrie Friends, feina amb la que va guanyar molts diners i de la qual avui dia encara obté beneficis.

Tot i això, la gran riquesa no ve només de Friends. La Jennifer ha estat treballant intensament per a acumular una fortuna des que es va emetre l'episodi final de la sèrie fa 19 anys, malgrat que encara té un impacte cultural durador.


Quants diners va guanyar amb Friends?



Els sis membres principals del repartiment van rebre cadascun 22,500 dòlars per episodi durant la primera temporada. Això equival a $540,000 en guanys per a l'actriu només a la primera temporada, que va tenir 24 episodis.


El seu salari va augmentar a 40,000 dòlars per episodi a la segona temporada, totalitzant $960,000. Més endavant va aconseguir un milió de dòlars per temporada en la tercera temporada. I finalment, va guanyar un milió de dòlars per episodi durant les últimes dues temporades de Friends, generant un total aprox $90 milions, sense incloure bons, per a ella i la resta de l'elenc.

Tot i que Friends va acabar l'any 2004, l'elenc va signar un contracte per rebre un percentatge dels beneficis de les reposicions del programa de televisió Friends. La Jennifer rep el 2% dels mil milions de dòlars que guanya el programa en transmissions, guanyant al voltant de $20 milions a l'any amb això.

Per altra banda, ha participat en moltes pel·lícules i sèries. Ha actuat en 48 pel·lícules fins al moment d'escriure aquest article, moltes de les quals han recaptat més de $200 milions en taquilla. Segons els informes, va guanyar fins a $10 milions per pel·lícula entre 1997 i 2011 només amb els seus papers d'actuació.

A més, ha aparegut en anuncis d'empreses com a L'Oréal, Microsoft, Diet Coke i Emirates Airlines, entre altres. També va ser copropietària d'una empresa de productes pel cabell i va començar la seva pròpia línia.

En conclusió, Celebrity Net Worth estima que el patrimoni net de Jennifer Aniston és d'uns $320 milions i que continuarà augmentant com a resultat dels seus acords de patrocini i contractes d'actuació. Podem veure que ha sabut aprofitar la seva fama i talent per a convertir-se en una de les actrius millor pagades de Hollywood.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: