Ets una persona blue mind? Així és com ho pots saber

per Redacció, el 15 de juliol de 2023 a les 06:00
Una persona blue mind és aquella que té una relació molt estreta amb l'aigua i que, a més, és capaç de traslladar la pau i serenitat del mar al seu dia a dia.

Com expliquen des de Código Nuevo, el mar sempre ha sigut un lloc místic carregat de magnetisme. Mirar-lo provoca una sensació d'amplitud i buit, i escoltar les onades transmet molta pau i ens ajuda a relaxar-nos.


Al segle XVIII es va començar a recomanar la natació al mar per curar malalties. I és que estar dins o a prop del mar pot fer sentir-nos molt millor. De fet, un estudi publicat a la revista Health Place va demostrar que les persones que viuen a prop de la costa tenen una millor salut física i mental que els qui viuen a l'interior.

El doctor Wallace J. Nichols va ser qui va arribar a la conclusió de què el mar ens fa bé i es va basar en les respostes neurològiques que els humans experimentem quan estem en contacte amb l'aigua. Un exemple que recull al seu llibre Blue Mind és que fer surf és una manera manejar l'ansietat i l'estrès posttraumàtic.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: