Madonna ajorna la seva gira mundial: què ha passat?

per Redacció, el 29 de juny de 2023 a les 06:00
El representant de Madonna ha comunicat recentment que l'artista es troba ingressada a l'UCI per una infecció bacteriana greu, de manera que haurà d'ajornar la seva gira "The celebration tour".

Segons ha explicat, va desenvolupar la infecció dissabte i, tot i que la seva salut està millorant, encara necessita supervisió mèdica. Així, "en aquest moment hem de posar en pausa tots els compromisos, que inclou la gira" ha dit Guy Oseary.


Ha deixat clar, però, que la gira no se suspèn sinó que es deixa per més endavant. "Compartirem nous detalls amb vosaltres tan aviat com puguem, incloent-hi una nova data per a la gira i els concerts reprogramats", ha indicat.

"The celebration tour" és una gira molt especial per l'artista perquè és una celebració de tots els seus èxits amb motiu del quarantè aniversari de la publicació del tema "Holiday". Havia d'arrencar el 15 de juliol al Canadà i acabar el 30 de gener a Mèxic, però de moment no podrà ser.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: