Noah Schnapp celebra el mes de l'orgull per primera vegada

per Redacció, el 29 de juny de 2023 a les 06:00
Noah Schnapp, qui interpreta a Will Byers a la popular sèrie de Netflix "Stranger Things", va revelar la seva orientació sexual en un emotiu vídeo de TikTok en el qual es comparava amb el seu personatge en pantalla. "Suposo que m'assemblo més a Will del que pensava", va dir en el vídeo.

L'actor ha estat vivint la seva sexualitat amb total llibertat des que ho va fer públic, i recentment ha participat per primera vegada en la marxa anual de l'Orgull LGTBIQ a la ciutat de Nova York.


El Noah va voler compartir aquest moment a Instagram on també veiem el suport que li està donant la seva família. En una de les fotos se'l veu somrient d'orella a orella mentre gaudeix de l'ambient festiu. Porta una samarreta amb els colors de l'arc de Sant Martí amb la frase "recent sortit de l'armari", pantalons blancs i accessoris a joc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noah Schnapp (@noahschnapp)


Aquest post, malauradament, no ha estat una excepció i ha rebut comentaris d'odi per la seva orientació sexual. També, però, podem veure algunes actrius de la indústria mostrant-li el seu suport com Katherine Langford (de "13 Reasons Why"), que li va comentar: "Feliç orgull", o l'actriu Amy Beth McNulty (de "Anne with an E") que va escriure: "Sí! Benvingut". La seva germana també li va deixar un comentari assegurant que les fotos són "increïbles".

En mostrar valentia i autenticitat en el seu propi viatge personal, Noah Schnapp continua sent un exemple per a molts joves. La seva participació en la desfilada de l'Orgull LGBTIQ envia un fort missatge d'acceptació i amor propi, inspirant als altres a ser ells mateixos amb orgull.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: