Confirmat: aquesta famosa parella està passant per una crisi

per Redacció, el 30 de juny de 2023 a les 06:00
La influencer Marta Díaz i el futbolista Sergio Reguilón estan passant per un mal moment. Així ho afirma el periodista Abel Planelles a les xarxes socials.

Segons explica, la parella ha estat fent vides separades durant aquest últim mes. De fet, "han estat els dos de vacances a Eivissa, però quan ell anava a Eivissa, ella tornava a Madrid i no han coincidit".


A més, en Sergio marxava a Londres i la Marta no va fer acte de presència en el seu sopar d'acomiadament.

Així doncs, sembla que la parella està passant per una crisi i han decidit donar-se un temps.

 
@abelplanelles

Crisis entre Marta Diaz y Sergio Reguilon💔 ⚠️No digo que hayan ROTO en ningun momento, hablo de crisis y de un tiempo como pareja. Nose como la habran gestionado⚠️

♬ Los del Espacio - LIT killah & Tiago PZK & Maria Becerra & Duki & Emilia & Rusherking & Big One & FMK

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: