El reivindicatiu missatge que va enviar Noelia Moya el dia de l'orgull

per Redacció, el 30 de juny de 2023 a les 06:00
El 28 de juny de cada any se celebra el Dia de l'Orgull LGTBIQ+ i milers de persones surten al carrer a manifestar-se.

La influencer Noelia Moya, que mai ha ocultat la seva orientació sexual, ha volgut aprofitar la seva influència per enviar un potent missatge. Aquest any, ha sortit al carrer despullada, amb els colors de la bandera de l'Orgull LGTBIQ+ cobrint el seu cos.


El maquillador Ion Arenas ha estat l'encarregat de cobrir amb pintura el cos de la Noelia. Una iniciativa amb què ha volgut reivindicar d'una manera més original i diferent del que estem acostumats, amb l'objectiu de conscienciar a més persones.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @noeliamoya


En el seu post d'Instagram, ha volgut animar a totes les persones que formen part del col·lectiu a estar "orgullosos/es de ser qui realment són, que estiguin orgullosos/ del que dia a dia lluitem i de les llibertats que a poc a poc anem tenint".

Finalment, ha assegurat que ella està molt orgullosa de ser qui és. "I així ho he transmès en aquest projecte, una tia que no li té por a res i que vol mostrar-se nua tal com és".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: