Aquestes són les sèries que s'estrenen el mes de juliol

per Redacció, el 30 de juny de 2023 a les 06:00
Comença el mes de juliol i amb ell a part de la calor, arriben noves sèries per gaudir durant l'estiu sol/a o amb els teus amics. Prepara't per a un juliol ple d'emocions i aventures televisives amb sèries romàntiques, comèdia, intriga...

 


Versió playbuzz
Poquita Fe 
12 episodis de 15 mins. Berta i Jose Ramón intenten viure la seva vida el millor que poden. Les seves emocions, esperances i passions estan atenuades pel soroll del dia a dia. Però aquí segueixen. El soroll que envolta a Berta i a José Ramón el provoquen els sogres d'aquest, sempre presents; la germana de Berta, la preferida de la família; la mare de José Ramón, una ànima lliure encara que esgotadora; el veí, un ser menyspreable, però que viu paret amb paret; els de la guarderia on treballa Berta; els guàrdies de seguretat, companys del treball de Jose Ramón; els del bar; els veïns; els amics dels sogres; els amics de la cunyada; els amics dels amics... Molt de soroll. Massa. Si poguessin apagar-ho… On la pots veure? A Movistar+. Quan? A partir del 4 de juliol.

Te estoy vigilando 
Elena Santos, una dona jove amb un passat complicat, s'obre camí treballant com a mainadera interna per a una família acomodada a Manhattan, on ràpidament descobreix que tots en el misteriós edifici tenen secrets mortals i motius ocults. On la pots veure? A Disney+. Quan? A partir del 5 de juliol.

The horror of Dolores Roach 
Justine Machado protagonitza aquesta història de terror basada en un podcast inspirat en Swenney Todd sobre Dolores, una dona que descobreix que el món ha canviat dràsticament després de sortir de la presó i trobar un respir treballant com a massatgista en el soterrani d'una botiga d'empanades, dirigida pel seu vell amic drogoaddicte, Luis. On la pots veure? A Amazon Prime. Quan? A partir del 7 de juliol.

El resort
En 2007, Violet i Sam, dos adolescents de vacances amb les seves famílies, es coneixen en un resort de la Riviera Maya a Mèxic poc abans de desaparèixer sense deixar rastre, just la nit prèvia a l'arribada d'un huracà. Quinze anys després, Emma i Noah arriben al mateix lloc per a celebrar el seu desè aniversari i, amb sort, reavivar el seu matrimoni. Allà ensopeguen sense voler amb la primera pista en anys sobre el parador de la jove parella desapareguda: el telèfon mòbil de Sam. Tots dos decideixen indagar en el cas, gairebé com un joc per a estar més units, i es llancen de ple a la cerca de respostes. Però la seva obsessiva odissea només sembla portar-los a fer-se noves preguntes, probablement més de les que poden manejar. On la pots veure? A Movistar+. Quan? A partir del 7 de juliol.

The afterparty (Temporada 2) 
Cada episodi d'aquesta comèdia de misteri explora el relat d'un personatge diferent en una nit fatídica, comptat a través de la lent de diversos gèneres cinematogràfics. La detectiva Danner farà equip amb Aniq i Zoë quan un nuvi és assassinat en les seves pròpies noces i tots els convidats són sospitosos. Junts hauran d'interrogar a membres de la família, amants desventurats i companys de negocis, i escoltar la narració del cap de setmana de cada sospitós, cadascun amb la seva pròpia perspectiva i estil visual. On la pots veure? A Apple TV+. Quan? A partir del 12 de juliol.

Compañías peligrosas 
Una nit de passió fa que l'amor sorgeixi entre l'estafador Charlie i l'agent de la CIA encoberta, Emma, els qui, sense saber-ho, estan en camí de tenir una col·lisió professional. On la pots veure? A Disney+. Quan? A partir del 12 de juliol.

El verano en que me enamoré (Temporada 2) 
Belly solia comptar els dies que faltaven per a tornar a Cousins Beach, però amb Conrad i Jeremiah barallant-se pel seu amor i el retorn del càncer de Susannah, no està segura que l'estiu torni a ser el mateix. Quan un visitant inesperat amenaça el futur de la benvolguda casa de Susannah, Belly ha de reunir la colla i decidir d'una vegada per sempre on està el seu cor. On la pots veure? A Amazon Prime. Quan? A partir del 14 de juliol.

Dulces Magnolias (Temporada 3) 
Sèrie romàntica basada en les novel·les de Sherryl Woods on Maddie, Helen i Dana Sue, amigues de tota la vida, s'animen a fer resplendir la seva rutina mentre compaginen relacions, professió i família en el meridional poblet de Serenity. On la pots veure? A Netflix. Quan? A partir del 20 de juliol.

Como conoci a tu padre (Temporada 2) 
En un futur pròxim, Sophie continua explicant-li al seu fill la història de com va conèixer al seu pare, transportant-nos al present per a la segona temporada. Sophie i el seu unit grup d'amics continuaran intentant esbrinar qui són, què volen de la vida i com enamorar-se en l'era de les aplicacions de cites i les opcions il·limitades. On la pots veure? A Disney+. Quan? A partir del 26 de juliol.

Un cuento perfecto 
Margot (Anna Castillo) és l'hereva d'un important imperi hoteler. David (Álvaro Mel) subsisteix amb tres treballs i dormint en el sofà dels seus millors amics. Quan la casualitat fa que els seus camins s'uneixin, descobriran que tenen en comú més del que ells creuen i que són els únics capaços d'ajudar-se mútuament a recuperar les seves parelles. Érase una vegada una història d'amor entre l'èxit i el dubte. On la pots veure? A Netflix. Quan? A partir del 28 de juliol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: