Què és el mid-mute dating i per què hauries de fugir d'aquest tipus de relacions

per Redacció, el 6 de juliol de 2023 a les 06:00
El "mid-mute dating" és una tendència que es dona en les relacions tòxiques i que, desgraciadament, és molt habitual. Consisteix a mostrar interès cap a una persona només els caps de setmana i desaparèixer la resta de dies.

L'experta en cites i fundadora de Wingman, Tina Wilson, és qui ha anomenat a aquesta pràctica "mid-mute dating", és a dir, silenciar parcialment a la persona amb qui t'estàs veient.


Aquesta tendència indica que no ets la prioritat d'aquella persona i que només et vol passar-s'ho bé. Segurament et dirà que entre setmana està molt liat/da amb la feina, els estudis o els seus hobbies, però el veritable motiu pel qual no t'escriu és perquè no té cap interés en saber de tu.

Així que si notes que la persona a qui estàs coneixent només t'escriu per veure't quan arriba el cap de setmana, ves-te fent a la idea que probablement no és la persona indicada.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: