CanetRock celebra la seva novena edició amb 25.000 assistents

per Redacció, el 2 de juliol de 2023 a les 20:00
Els 25.000 assistents del CanetRock 23 han gaudit de 12 hores de festa, música i reivindicació.

Aquesta novena edició ha començat amb Triquell i ha seguit amb artistes com Pupil·les, Stay Homas, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Suu, i els debutants 31FAM, Auxili i Pèl de Gall, amb les intervencions de Miquel del Roig.

Un dels moments estel·lars de la nit ha estat l'actuació de The Tyets, que ha convertit el recinte del Pla d'en Sala en una gran festa. La seva actuació ha inclòs col·laboracions amb Julieta, Els Amics de les Arts i Stay Homas, i han acabat fent ballar a tot el públic al ritme d'una sardana amb el seu èxit "Coti x Coti".

Poc abans de mitjanit la directora del festival, Gemma Recoder, i artistes com Joan Dausà, Pupil·les, Triquell, Suu, Els Catarres, Pèl de Gall, Els Amics de les Arts i TheTyets han sortit a l'escenari a llegir un manifest acompanyats d'una pancarta amb el lema "Aturem el feixisme".
 


La nit ha acabat amb l'esperada actuació de Buhos, que ha tancat el CanetRock 23 amb la sortida del sol i el seu so volcànic.

Tens ganes de més CanetRock?


L'organització del festival ja ha començat a treballar en l'edició de l'any que ve en que se celebrarà el desè aniversari des que es va reprendre CanetRock el 2014. Serà una edició molt especial i les entrades ja estan a la venda. Tornarem a veure sortir el sol!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: