Atracament de pel·lícula abans del casament de Tamara Falcó i Iñigo Onieva

per Redacció, el 3 de juliol de 2023 a les 06:00
Pocs dies abans de la celebració del seu casament, Tamara Falcó i Iñigo Onieva han perdut les joies que anaven a dur en el seu gran dia després que el cotxe que les duia patís un atracament.

Els fets van ocórrer a plena llum del dia a l'A-6. Els joiers que tenien les joies de Tamara anaven en un cotxe d'alta gamma i van notar que algú els estava seguint de molt a prop. En un moment sobtat, el cotxe que els seguia va posar llums de policia i va fer parar als joiers.


Seguidament, els atracadors van baixar del cotxe amb armes i una destral i van obligar als conductors de les joies a prendre un altre camí fins a una via de servei. Un cop allà, els van amenaçar i els van obligar a donar-los les joies valorades en més de dos milions d'euros.

Des de la joieria han negat que les joies robades fossin les que anava a portar Tamara Falcó. Segons han explicat, es tractava de collars, braçalets, arracades, etc., que formaven part d'un préstec que se'ls hi feia als convidats del casament en cas que ho desitgessin.


Les joies nupcials, inclosa la tiara de diamants de la família, estan guardades en una caixa forta.

Actualment, la Guàrdia Civil i la Unitat Orgànica de Policia Judicial investiguen el robatori, però les noces, previstes per al 8 de juliol, es desenvoluparan segons el que es preveu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: