Logotip de Adolescents.cat

Zac Efron sorprèn els seus fans amb una foto amb els seus germans petits

per Redacció, el 28 de juliol de 2023 a les 10:00
Zac Efron, conegut sobretot pel seu paper de Troy a 'High School Musical', va sorprendre a tots els seus fans en compartir una foto d'ell amb els seus dos germans petits, Olivia i Henry.

En Zac és molt proper als seus germans i mantenen molt bona relació. Tots sabíem de l'existència del Dylan, el seu germà petit, que és fill dels mateixos pares que ell, els quals es van divorciar l'any 2016.


Més endavant vam descobrir que en Zac també té una germana petita anomenada Olivia, que va néixer el 25 de desembre de 2019 i ara té tres anys. Però el que poques persones sabien era que té un germà encara més petit, el Henry.

L'actor va publicar l'altre dia una foto amb ells, abraçant-los amb la descripció "Showtime". Moltes persones es van sorprendre pensant que eren els seus fills.


 

L'actor va gaudir d'un agradable dia amb la seva família portant als nens al Circ Vargas en Sant Lluís Obispo, Califòrnia. On també va publicar un vídeo a Instagram Stories en el qual en Henry està assegut al costat del seu pare, en David, i l'Olivia està asseguda a la seva falda mentre observen l'actuació dels acròbates.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: