Mor aquest famós influencer als 30 anys

per Redacció, el 4 de juliol de 2023 a les 06:00
Joe Lindner, influencer i culturista de 30 anys, va morir inesperadament el diumenge 2 de juliol a causa d'un aneurisma cerebral. Tots es van sorprendre en escoltar la notícia perquè Joe semblava gaudir de bona salut i tenia un estil de vida saludable i actiu.

La seva parella va ser qui va donar la notícia a través d'una emotiva publicació d'Instagram amb fotos dels dos. Va escriure: "El dimecres li feia mal el coll i em va dir que li toqués. Llavors tots dos vam notar que alguna cosa estava inflada. Crec que es va pensar que era un dolor normal com sempre. Se'n va anar el seu amic i ens vam estirar al llit. Va estar sobre el meu pit durant 20 minuts i després es va posar dret quan era hora de marxar".


No obstant això, quan es va posar dret per a acomiadar-se la situació va empitjorar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICHA (@immapeaches)


En els seus comentaris finals, Nicha va elogiar a Joe per la seva valentia i confiança en altres persones, emfatitzant el seu impuls indestructible per a tenir èxit i avançar constantment. També va aprofitar per negar els comentaris que afirmaven que l'ús d'esteroides havien contribuït a la seva mort, ja que ell havia aconseguit aquells resultats treballant intensament i amb dedicació sense utilitzar drogues il·legals.

Moltes persones han deixat missatges de suport a la família i amics de Joe Lindner en la comunitat de culturistes i entre els fans, els qui han expressat el seu dolor per aquesta pèrdua imprevista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: