La història d'amor entre Camila Cabello i Shawn Mendes

per Redacció, el 10 de juliol de 2023 a les 06:00
Camila Cabello i Shawn Mendes són una de les parelles més estimades del panorama musical. Es van conèixer quan tots dos començaven les seves carreres i des d'aleshores els seus fans sempre els han shippejat.

L'any 2015 van començar a bromejar sobre la química que la gent notava entre ells. Ell deia que ella esquivava els seus apropaments i ella afirmava que ell la considerada només una amiga i li deia "nena".


Tot va canviar l'any 2019 quan van llançar la cançó "Señorita" amb videoclip. Allà es va poder observar la connexió que hi havia entre ells i molts van trobar impossible que entre ells no hi hagués res més que una amistat.

Finalment, Camila va trencar amb la seva parella d'aquells moments i va començar la seva relació amb en Shawn Mendes. Van començar a aparèixer molt junts en públic, agafats de la mà i, fins i tot, fent-se petons.


L'any 2020 van passar el confinament junts i no ho van amagar. Semblava que tot anava bé entre ells fins que el novembre del 2021 ho van deixar. Tot i això, van assegurar que l'amor que es tenen duraria per sempre.

La parella ha estat separada fins a principis d'aquest any, aproximadament. Al Coachella 2023 es van deixar veure molt units i en una actitud molt afectuosa que, tot i que no ho han confirmat, va demostrar que tornen a estar junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: