El mètode japonès més efectiu per refrescar-te els dies de calor

per Redacció, el 26 de juliol de 2023 a les 06:00
Menjar un gelat o beure un refresc són algunes de les maneres amb què intentem fer front a la calor, però sabies que també es pot combatre amb begudes calentes?

Per molt que soni estrany, els japonesos solen combatre la calor bevent una infusió calenta. La ciència aprova aquest mètode i dictamina que és efectiva. Segons un estudi de la Universitat d'Ottawa, "quan prens alguna cosa calenta quan pugen les temperatures, es redueix l'emmagatzematge de la calor al cos".


Això sí, perquè aquest mètode funcioni cal que es realitzi en condicions que permetin l'evaporació de la suor. I és que, en termes físics, quan bevem alguna cosa calenta el nostre cos sua per tal de refrescar-nos. Per tant, si estem utilitzant molta roba o hi ha molta humitat a l'ambient, aquesta tècnica no funcionarà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: