Aquest exconcursant d'OT abandona el món de la música

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
Carlos Right va ser concursant d'Operación Triumfo l'any 2018. Des que va sortir de l'acadèmia s'ha dedicat a la música i ha publicat un àlbum i diversos singles. Tot i això, ha decidit que ha arribat el moment de centrar-se en altres projectes.

"Se'm fa difícil escriure això, però sent sincer, sabia que el moment arribaria un dia o un altre. No sé ben bé per on començar, potser agraint tot l'afecte i el suport que he tingut sempre per part vostre. El fet de sentir-me recolzat i tan estimat ha sigut el més màgic de tot això", ha començat dient en la seva carta d'acomiadament.


"Però us vull explicar que deixo la indústria musical. Un món en el qual em vaig ficar fa cinc anys, sense saber res d'ell, cometent mil errors, sent innocent i deixant-me portar. Un món que, tot i que m'ha donat persones meravelloses, també m'ha fet molt de mal i no va amb mi. Per això, avui m'acomiado d'ell, NO de la música, que m'acompanyarà sempre".

Ha assegurat, però, que sent molt orgullós de tot el que ha aconseguit al costat dels seus fans i de la gira que ha fet per Espanya. "Jo he complert un somni i vosaltres estàveu en ell. I veig que el que ve ara no em farà tan feliç com ho he sigut", per la qual cosa prefereix dedicar el seu temps a altres coses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Right (@carlosright)


"Decideixo acabar la meva carrera musical amb 'Mi Mundo', el meu últim tema al qual li tinc molt d'afecte i decideixo començar una nova etapa a la meva vida", explicava. I confessava que "és una decisió que he madurat durant molt de temps i espero que entengueu que ara és el moment perfecte per fer-ho".

Finalment, ha acabat tornant a donar les gràcies als seus fans per tot el temps que han estat al seu costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: