L'anell de la Tini Stoessel aixeca rumors sobre el seu compromís amb Rodrigo de Paul

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
Tini Stoessel i Rodrigo de Paul estan passant per un moment molt dolç de la seva relació. A través de les xarxes socials demostren com d’enamorats estan i el molt que s’estimen.

Recentment, la Tini ha passat per un moment dur de tocar fons i la seva parella ha estat recolzant-la en tot moment. De fet, ella mateixa ha explicat en els shows que ha donat a Espanya i a una entrevista amb El País que ve d’uns dies de no voler ni sortir del llit.


Per aquest motiu, Rodrigo de Paul s’ha mostrat molt emocionat en veure-la actuar dalt d’un escenari. “La vida t’ha tornat a posar a prova. Sé que no ha sigut fàcil. Sé com lluites i aprenc de la teva força interior. Et miro amb molta admiració i orgull per tenir la valentia i la convicció per superar cada barrera. Brilla. Sempre amb tu”, va escriure.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaTripleT (@tinistoessel)


En les últimes hores la cantant s’ha deixat veure amb un anell de Tiffanys de 57 mil euros i això ha aixecat els rumors de compromís. De moment cap dels dos ho ha confirmat, però el temps ens dirà si finalment la parella celebra un casament. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: