La nova sèrie de Netflix sobre un famós crim català

per Redacció, el 20 de juliol de 2023 a les 10:00
"El cuerpo en llamas", la pròxima minisèrie espanyola de Netflix, basada en un crim real que va commocionar la província de Barcelona l'any 2017. Aquesta ficció compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez en els papers de Rosa i Albert, dos policies les vides dels quals s'entrellacen en una fosca i perillosa recerca. 

La minisèrie d'estrenarà el 8 de setembre de 2023. Per resoldre el misteri del "Crim de la Guàrdia Urbana" ple de relacions tòxiques, mentides, escàndols sexuals i violència que involucra a diversos policies de Barcelona. 


Un assassinat, del que ja se'n va parlar a la famosa sèrie catalana "Crims" de Carles Porta.

'El cuerpo en llamas' promet ser una muntanya russa emocional que mantindrà als espectadors enganxats a la pantalla. Si t'agraden els misteris, les històries apassionants i els crims reals t'encantarà aquesta sèrie.


Us deixem el tràiler a continuació:​



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: