Així és l'alternativa a Twitter que aviat arribarà a la Unió Europea

per Redacció, el 10 de juliol de 2023 a les 06:00
El llançament de Threads és l'alternativa de Meta a Twitter. A causa de l'expectativa creada i al declivi que va experimentar la plataforma adquirida per Elon Musk, l'empresa de Mark Zuckerberg va accelerar el llançament d'aquesta nova xarxa social. No obstant això, a causa de les normes de privacitat establertes per Brussel·les, Threads no serà accessible de moment a la Unió Europea.

És una aplicació minimalista vinculada a Instagram, raó per la qual, per poder-te crear un usuari a Threads serà necessari tenir un compte d'Instagram.


Una vegada hagis creat el perfil, de manera automàtica tots els teus seguidors d'Instagram i la gent a qui segueixes passaran també a estar al teu Threads, en cas que ells també se l'hagin creat.

Tot i que és molt similar a Twitter, té algunes diferències, entre elles: Threads no té la possibilitat d'enviar missatges directes, per tal de poder promoure el diàleg obert. També segueix les mateixes normes de contingut explícit que Instagram i, a diferència de Twitter, no hi ha un màxim diari de tuits.


Meta espera introduir Threads a la Unió Europea una vegada que s'aclareixin els requisits reguladors de protecció de dades de la regió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: