Mor Coco Lee, la veu de Mulan

per Redacció, el 7 de juliol de 2023 a les 06:00
La cantant estatunidenca Coco Lee ha mort a l'edat de 48 anys a causa de les ferides que es va fer en un intent de suïcidi

La cantant va intentar suïcidar-se diumenge passat i va ser portada a un hospital pròxim on va estar en coma durant dos dies fins a la seva mort, segons han revelat les seves germanes grans Carol i Nancy en una publicació de Facebook. 


Va estar lluitant contra la depressió durant molts anys, però la seva salut havia fet un gir brusc recentment. Malgrat buscar ajuda professional i lluitar contra aquest trastorn mental, no va poder superar-ho.

Ella va ser qui va cantar la cançó "Reflection" en la versió en mandarí de la nova entrega de "Mulan" de 2020 i va prestar la seva veu al personatge de Fa Mulan a la pel·lícula original de 1998.


En els Oscar de 2001 va interpretar "A Love Before Time", nominada a Millor Cançó Original de la pel·lícula "Crouching Tiger, Hidden Dragon". Això la va convertir en la primera estatunidenca d'origen xinès a fer-ho. 

A més, Coco Lee va saltar a la fama com una de les figures pop més conegudes al seu país natal en convertir-se en l'ambaixadora de la marca Chanel a la regió asiàtica. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: