La confessió de Noemí Galera sobre Aitana

per Redacció, el 13 de juliol de 2023 a les 06:00
Ja han començat els càstings per aquesta nova edició d'Operación Triumfo i Noemí Galera, la directora de l'acadèmia, ja ha fet les primeres declaracions.

D'entre totes les coses que ha dit, hi ha una que ha cridat molt l'atenció: "Vaig entendre que 'OT' és un aparador i que és igual la posició en què quedis perquè després t'ho has de currar. En el cas de l'Aitana, tots teníem clar que seria una artista internacional. I et parlo de tots els professors. Era un diamant en brut i, de fet, li vam dir al seu pare durant una conversa. Però mai estàs preparat perquè sigui un boom tan heavy. Saps que triomfarà, però mai t'imagines que tant. Ara quan la veig m'omple d'orgull i satisfacció".


També ha donat detalls sobre com serà aquesta nova edició: "Pel que fa al dia a dia es podrà veure el programa al canal oficial d'Operación Triumfo a YouTube, igual que abans. Les gal·les seran a Prime Video, gal·les de 90 minuts on anirem a la música i a què ells facin el seu examen setmanal. Després hi haurà un post on estarem més distesos. Això es quedarà allotjat a la plataforma i es podrà accedir a aquesta gal·la en qualsevol moment".

Si no estàs subscrit/a encara a Prime Video, tenim una bona notícia! La plataforma ha anunciat que traurà un preu d'estudiant i per només 24,95 euros a l'any tindràs accés a la plataforma. Aprofita-ho!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: