Coneixes la primera app de cites en català per al col·lectiu LGTBIQA+?

per Redacció, el 7 de juliol de 2023 a les 06:00
Avui dia són moltes les persones que fan servir aplicacions de cites per trobar parella. Algunes de les més conegudes són Tinder i Grindr, però ara ha arribat Gaudi, una app que va néixer fa aproximadament quatre mesos i que es dirigeix al col·lectiu LGTBIQA+, sobretot als homes gais.

Fins ara l'aplicació existia en alemany, anglès i castellà, però ara ja està disponible en català. La idea va ser de Gregor Eistert, un austríac que treballa a la seu barcelonina de l'empresa creadora de l'app. L'encarregada de fer la traducció va ser la seva companya Núria Nicolàs que, com ha explicat a Catalunya Ràdio, va voler fer-ho per amor a la seva llengua.


"On treballem, una altra persona i jo som catalanoparlants. Jo soc bastant defensora d'aquesta llengua i em va semblar molt bona idea: som a Barcelona, una ciutat que està molt a favor d'aquest col·lectiu, i si ho fèiem seríem els primers. Així que em van passar els textos i els vaig traduir", va dir.

Tot i que té grans competidors, l'aplicació està tenint molt bona rebuda. Un dels seus trets diferenciadors és que, no només ofereix l'oportunitat de lligar en català, sinó que també permet altres coses com, per exemple, "quedar amb un grup de gent del teu col·lectiu i LGTBIQA+ friendly per anar als concerts del Pride a Barcelona."


Pel que fa a la seguretat de l'aplicació, Nicolàs ha afirmat que és totalment segura i que només poden utilitzar-la les persones que tinguin el perfil verificat. A més, compta amb un equip de moderadors que vigilen que no hi hagi cap mena d'abús o insult.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: