Greus acusacions cap a Anuel AA: què ha passat?

per Redacció, el 7 de juliol de 2023 a les 06:00
Anuel AA va tenir una filla amb Yailin La Más Viral a qui van decidir posar-li Cattleya. La nena va néixer el passat mes d'abril i el cantant no havia publicat cap foto d'ella fins ara.

Aquesta publicació ha semblat ofensiva a moltes persones perquè sembla que l'Anuel no s'ha comportat mai com a pare. 6ix9ine va comentar al seu post el següent: "Ets una rata. No és el meu lloc que Déu em perdoni per aquest comentari, però t'has passat pujant aquesta foto sabent que Yailin no estava preparada. És la teva filla, tens tot el lloc, però mai has fet res per aquesta nena en 3 mesos".


Seguidament, la Yailin va publicar al seu Instagram el següent test: "Jo si em ric, ets un narcisista, diga-li al món Ema, que em donaves cops de puny quan estava embarassada. Mai vaig dir res per la nena, però mai vaig pensar que anaves a baixar així de baix pana".

També va publicar una imatge on se li poden veure signes d'haver rebut un cop de puny a la cara. "Jo tinc totes les proves aquí, que fins i tot vaig haver de comprar la meva pròpia casa, ja que ni tan sols vas servir per això. I no continuaré pujant estats, quan tu vulguis ho pugem tot! Perquè es mori el diable 4 cops".

 

L'Anuel va intentar defensar-se publicant notícies al seu Instagram on es pot llegir que 6ix9ine va ser declarat culpable per pujar vídeos mantenint relacions sexuals amb una menor. A més, va ser arrestat dues vegades, primer per agredir a un policia i després per asfixiar a un jove de 16 anys.
 

Pel que fa a la Yailin, l'Anuel ha dit que ella sempre deia que es donaria cops de puny ella mateixa per aconseguir que el fiquessin a la presó. "Mai hauria pensat que algú podria caure tan baix o que tingués el cor per fer això o insinuar aquesta mentida i barbaritat".
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: