Surt a la llum quants diners han guanyat els boxejadors de la Velada del Año 3

per Redacció, el 10 de juliol de 2023 a les 06:00
La Velada del Año 3 va ser un dels esdeveniments més esperats de l'any i per això està donant molt a parlar.

Recentment, s'ha començat a especular sobre la quantitat de diners que han rebut els participants, tant els boxejadors com els artistes. I és que per tal d'evitar polèmiques, aquest any es va decidir oferir un contracte amb un sou fix a tots els boxejadors.


Segons han explicat les "Mamarazzis", sembla que els boxejadors han rebut 100 mil euros per la seva participació en el ring. Una quantitat de diners que a molts els ha semblat massa elevada.

Pel que fa als artistes, també han rebut una gran quantitat de diners. Concretament, Duki, Ozuna, María Becerra i més, han guanyat més de 300 mil euros per les seves actuacions.


Es tracta de quantitats de diners molt elevades, però algunes persones defensen que està justificat per la grandesa de l'esdeveniment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: