Així serà la pel·lícula de Fórmula 1 protagonitzada per Brad Pitt

per Redacció, el 10 d'agost de 2023 a les 11:00
Pròximament, podrem gaudir d'una nova pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt amb la col·laboració Lewis Hamilton que ens transmetrà l'emoció i la lluentor de la Fórmula 1.

La pel·lícula explica la història d'un pilot veterà, interpretat per Brad Pitt, que pren la decisió de tornar al món de les carreres per a ajudar a un jove talent que recentment s'inicia en l'esport.


"Apex", nom del film, s'ha estat rodant al Gran Premi de Gran Bretanya de Fórmula 1, en el circuit de Silverstone. El pilot de Mercedes, Lewis Hamilton, va expressar el seu entusiasme al començament de la filmació i va agrair a la Fórmula 1 i a la FIA el seu suport. Hamilton va elogiar a Brad Pitt com un actor icònic i va expressar la seva alegria per tenir-lo en la pel·lícula, elogiant el seu amor per les carreres i la seva aptitud pel gènere.

L'objectiu d'aquesta pel·lícula és acostar a l'espectador als sentiments i lluites diàries dels pilots de Fórmula 1, mostrant les seves rutines, l'estrès que experimenten i les dificultats que troben en cada gran premi.


En aquesta pel·lícula, en la qual Brad Pitt conduirà entre alguns dels circuits més coneguts i podrem veure imatges reals de les carreres d'aquest any, també hi haurà aparicions d'alguns dels exitosos pilots de F1. 
 
@carlandof1 He is a Hollywood actor✨ #carlossainz #cs55 #scuderiaferrari #bradpitt #smoothoperator #f1 #f1movie #britishgp ♬ sonido original - CARLANDO



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: