Logotip de Adolescents.cat

El gran retrobament entre Taylor Swift i Taylor Lautner

per Redacció, el 11 de juliol de 2023 a les 06:00
Taylor Swift i Taylor Lautner va sorprendre els seus fans l'altre dia en un dels concerts de la cantant. L'actor i ella van ser parella durant el 2009, una relació que no va durar massa, però que sembla que no va acabar malament.

Taylor Lautner, ja va sortir en vídeo musical de l'últim senzill de Taylor Swift, "I can see you". En aquell moment, van recrear el famós mem dels tres Spiderman juntament amb la dona de l'actor, la qual també es diu Taylor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)



Però el que més ha sorprès els fans ha estat l'aparició de Taylor Lautner durant un concert a l'escenari on li va fer una forta abraçada a la cantant i li va dedicar les següents paraules: "Ens vam divertir molt fent aquest vídeo. Taylor, gràcies per comptar amb mi, només vull dir una cosa ràpida, et respecto moltíssim. No sols per la cantant, compositora i intèrpret que ets, sinó també pel gran ésser humà que ets, humil, amable. Em sento honrat de conèixer-te, així que gràcies per fer que formi part d'això i per ser part de la teva vida".


 
Els fans de tots dos artistes han expressat en les xarxes socials la seva emoció i nostàlgia per l'època en què formaven una de les parelles més conegudes de Hollywood en resposta a aquesta trobada. Malgrat el pas del temps, l'amistat de Swift i Lautner continua sent forta, i han deixat clar que encara es tenen molta admiració i respecte a través de la seva col·laboració en el vídeo musical i la seva abraçada a l'escenari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: